Maak kennis met Flair Maison

Over ons

Maak kennis met Flair Maison

Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij Flair Maison, een charmante boetiek in het hart van Enschede. Ons Winter Fair-team ging op pad om het verhaal achter deze stijlvolle winkel te ontdekken.

 

Vertel eens, hoe is Flair Maison eigenlijk begonnen?

“Het idee voor Flair Maison is eigenlijk ontstaan toen ik nog studeerde. Ik begon destijds met een kleine webshop waarin ik kleding en sieraden verkocht. Het was een beetje als hobby bedoeld, maar het groeide onverwachts uit tot iets groters. Uiteindelijk besloot ik de stap te zetten naar een fysieke winkel, en sinds april 2023 ben ik hier in Enschede gevestigd. Het is geweldig om te zien hoe alles zich heeft ontwikkeld.”

 

Van een webshop naar een winkel dus, en dat allemaal in zo’n korte tijd!

“Ja, precies! Wat ooit begon als alleen kleding en sieraden, is nu veel meer dan dat. We hebben nu ook high tea’s, iets waar ik echt van geniet. Het voelt als een mooie aanvulling op het Flair Maison-concept, omdat ik daarmee echt een ervaring kan bieden naast de producten.’’

 

Hoe ervaar je het runnen van je eigen winkel?

“Het voelt absoluut niet als werk. Ik ben er de hele week druk mee bezig, maar omdat het mijn passie is, geniet ik er juist enorm van. De winkel is van woensdag tot en met zondag open, en op de dagen dat ik gesloten ben, ben ik vaak achter de schermen bezig met nieuwe ideeën en collecties.”

 

Op de Winter Fair mogen we je natuurlijk ook verwachten! Wat kunnen bezoekers daar van Flair Maison verwachten?

“Ik neem een mooie selectie van onze nieuwste kledingcollectie mee, helemaal volgens de laatste trends. Natuurlijk kunnen sieraden niet ontbreken, dat blijft toch echt een favoriet. Verder breng ik ook stijlvolle tassen mee, en iets heel bijzonders: de leukste items voor een high tea! Zo kunnen bezoekers niet alleen leuke mode shoppen, maar ook inspiratie opdoen voor een gezellige middag met vriendinnen.”

 

Dat klinkt als een geweldig totaalpakket! Heb je er zin in om op de beurs te staan?

“Zeker weten! Het is altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en ze te laten kennismaken met Flair Maison. Ik hoop dat bezoekers net zo enthousiast zijn als ik ben over wat we aanbieden!”

 

Benieuwd wat Flair Maison te bieden heeft? Kom langs tijdens Winter Fair op stand 348 en ontdek het zelf! Bestel je ticket hier voordelig online!

Producten

Nieuws

Vacatures

Contact informatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top