Maak kennis met: Qualooba

Over ons

Maak kennis met: Qualooba

Qualooba, een jong en dynamisch familiebedrijf, maakt zijn debuut op Winter Fair. Ze bieden een breed scala aan duurzame producten voor jezelf en je huis. Het Winter Fair team nam alvast een kijkje om deze enthousiaste nieuwkomer te leren kennen.

 

Even voorstellen: Wie is Qualooba?
Qualooba is opgericht door Emma en François Ruiter, een vader-dochter duo dat vastbesloten is om een 100% plasticvrije, duurzame en milieuvriendelijke lifestyle te realiseren in zowel hun als jouw huishouden. Het bedrijf, opgericht in 2020, begon als een passieproject en groeide al snel uit tot een serieus bedrijf. Hun producten zijn zowel direct aan consumenten (B2C) als aan bedrijven (B2B) beschikbaar. Om aan de vraag van groothandelaren te voldoen, is de dochteronderneming Qualooba Wholesale opgericht.


De producten van Qualooba zijn inmiddels in verschillende winkels te vinden. Populaire items zoals wasballen, drogerballen, en wasparfum zijn niet aan te slepen.

 

Hoe is Qualooba ontstaan?
Het idee voor Qualooba ontstond tijdens een vakantie toen Emma, toen nog in opleiding en met een passie voor duurzaamheid, haar vader vroeg om haar te helpen met het opzetten van een bedrijf. Emma’s opvoeding, met een sterke focus op milieubewustzijn en duurzaamheid, en haar schrik na het lezen van een artikel over microplastics, waren de drijfveren achter hun missie om plasticgebruik tegen te gaan.


Ze begonnen met alledaagse items zoals scheermessen, make-up pads, en wattenstaafjes, allemaal plasticvrij, en breidden hun assortiment steeds verder uit om duurzame alternatieven te bieden voor bijna alles in het huishouden. Wat begon met een eerste evenement in een klein buurthuis, groeide uit tot deelname aan grote nationale beurzen. Nu maakt Qualooba bezoekers enthousiast over hun missie en producten op landelijke evenementen.

 

Wat maakt Qualooba uniek?
Qualooba onderscheidt zich door hun toewijding aan een plasticvrije wereld als jong familiebedrijf. Hun drijfveer is om een volledig plasticvrije, duurzame en milieuvriendelijke lifestyle mogelijk te maken. De geuren die ze aanbieden, worden volgens een eigen recept gemaakt en alle producten zijn volledig plasticvrij. Hun innovaties gaan zelfs verder, met introducties zoals eetbare bekers en biologisch afbreekbare bekers.

 

Wat nemen jullie mee naar de beurs?
Op Winter Fair heeft Qualooba een aantal speciale activiteiten gepland. Zo is er een hele gave prijs te winnen tijdens de Bingo: een duurzame scheerset. Op de stand van Qualooba zijn speciale beursaanbiedingen en acties.

 

Ontdek Qualooba op Winter Fair!
Benieuwd naar duurzame oplossingen voor je huishouden? Bezoek Qualooba op stand 338  en ontdek hun plasticvrije producten die niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor de planeet!

Producten

Nieuws

Vacatures

Contact informatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top