Kraamcadeau

Over ons

Kiddykado, dé ultieme bestemming voor kraamcadeaus die zowel hartverwarmend als onvergetelijk zijn. Bij Kiddykado begrijpen we dat de aankomst van een nieuw familielid een buitengewone gebeurtenis is, en daarom hebben we met zorg een unieke collectie samengesteld die liefde en vreugde uitstraalt.

Onze kraamcadeaus zijn niet zomaar geschenken; ze zijn doordrenkt met aandacht voor detail, kwaliteit en een vleugje speelsheid. Van schattige knuffels en gepersonaliseerde lakentjes tot trendy babykleding met een twist, Kiddykado omarmt de magie van de eerste momenten met een kindje.
Bij Kiddy Kado vind je prachtige cadeaus voor elke gelegenheid. Van gepersonaliseerde kraamcadeaus tot verjaardagscadeaus, onze collectie heeft voor elk wat wils. Laat de ontvanger zien dat je om hen geeft met een speciaal en uniek cadeau. Of je nu opa, oma, oom, tante, neef of nicht bent van de kersverse baby: een origineel kraamcadeau kan en mag niet ontbreken. Bij ons vind je altijd een kraamkado met naam of een compleet kraamcadeaupakket dat past binnen jouw budget. Denk bij het geven van een cadeautje niet alleen aan de pasgeboren baby, maar denk ook eens aan de kersverse ouders. Zij kunnen ook wel wat extra liefde en aandacht gebruiken, dus zet ze in het zonnetje met een origineel kraamcadeau met naam.

Wat een kraamcadeau met naam nu extra leuk maakt? Het is altijd persoonlijk, tijdloos en uniek. Je boekt gegarandeerd succes dus met een origineel kraamcadeau met naam van Kiddy Kado. Kun je geen keuze maken uit ons grote assortiment aan kraamcadeautjes? Je slaagt zeker met onze bijzondere kraamcadeaupakketten, waarmee je een origineel kraamcadeau met naam hebt.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contact informatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top