Throwback: Winter Fair Wensboom

Throwback: Winter Fair Wensboom

Tijdens Winter Fair staat er midden in de hal een mega grote Winter Fair Wensboom. Ieder jaar hangen bezoekers hun grootste en mooiste wens in de boom. Het Winter Fair team zorgt ervoor dat er elk jaar prachtige wensen in vervulling gaan. In deze blog geven wij een korte terugblik van een aantal wensen die al in vervulling zijn gegaan.

Hoog in de wolken in een luchtballon!

Vorig jaar ging er een hele speciale wens in vervulling. Nikki mocht samen met haar vader een geweldige ballonvaart maken in een luchtballon tijdens ballonfestival. Hoog in de lucht genoten ze van het mooie uitzicht over Hardenberg!

Een heerlijke lunch: met alpaca’s ?!

De wens van (naam) was wel heel uniek. Gezellig lunchen, maar dan met alpaca’s! (naam) heeft enorm genoten van de geweldige middag. En wij vragen ons af; wie de lunch heeft opgegeten: (naam) of de alpaca?

Gezellige High tea met de familie

Een smakelijke wens ging in vervulling voor Henriëtte. In samenwerking met restaurant De Gloepe stond er een heerlijke high tea klaar voor haar dochter, schoondochters en alle kleinkinderen.

Kijkje achter de schermen bij RTV Oost

Ook de wens van Jennie en Jeanette ging in vervulling! Zij kregen een uniek kijkje achter de schermen bij RTV Oost. De gezellige middag bestond uit een rondleiding en kijkje bij de radio- en televisie-uitzendingen.          

 

Ook dit jaar is de Winter Fair Wensboom weer aanwezig. Wil jij dat jouw wens ook werkelijkheid wordt? Hang dan op 1, 2 of 3 november jouw mooiste wens in de Wensboom.

Deel dit bericht:

Andere berichten

Logo Flair Maison

Maak kennis met Flair Maison

Maak kennis met Flair Maison Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij Flair Maison, een charmante boetiek in het hart van Enschede. Ons

Logo Qualooba

Maak kennis met: Qualooba

Maak kennis met: Qualooba Qualooba, een jong en dynamisch familiebedrijf, maakt zijn debuut op Winter Fair. Ze bieden een breed scala aan duurzame producten voor

Scroll naar top